Romantisch samen dineren!

Blog 4 juli_DEF

Zomer! Dit gezellige seizoen vraagt wat ons betreft weer om heerlijke stamppot. Met wat fijne ingrediënten en creativiteit tover je lekkere en originele stamppotten op tafel. Misschien niet zo voor de hand liggend, maar dit maakt het juist zo leuk! Toch is het vaak wat saai om de hele middag alleen in de keuken te staan, daarom zetten wij drie stamppotten op een rijtje die jij samen met je lief, of misschien zelfs tijdens je eerste date, kunt maken. Heel veel plezier!

1. Een stamppot met tuinbonen
In onze moestuin schieten ze als paddenstoelen uit de grond: tuinbonen! Niet gek ook, de maanden juni en juli zijn het tijdstip dat ze van Nederlandse bodem beschikbaar zijn en dan zijn ze natuurlijk ook het lekkerst. Hoe leuk is het als je samen met je lief een stamppot gerecht op tafel zet met tuinbonen uit jouw eigen moestuintje? Proef de liefde!
Check hier onze favoriet!

We kennen allemaal het spreekwoord wel: ‘de liefde van de man gaat door de maag.’ De volgende stamppot doet deze uitspraak eer aan.

2. Zomerse kipstamppot
Droom even helemaal weg samen met deze heerlijke kipstamppot. De meeste mannen houden wel van een lekker stukje vlees en met kip sla je de plank (bijna) nooit mis! Kruid de kip licht pikant voor de juiste vibe en maak de stamppot extra smeuïg en verfrissend door het toevoegen van de crème fraîche, 150 gram rucola en twee kleine oranje paprika’s. Zorg voor de juiste bite door er geroosterde pijnboompitjes aan toe te voegen en verdeel tot slot het kipgerecht eroverheen. Een fijne en verfrissende stamppot die mening mannen hart een slag doet overslaan! Bekijk hier het gerecht.

3. Courgette gevuld met zomerstamppot
De vrouwen mogen in dit rijtje niet ontbreken. Daarom hier een heerlijke zomerse stamppot waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen. Het is een origineel gerecht, wat je niet dagelijks krijgt voorgeschoteld maar wat toch makkelijk te bereiden is. Bekijk hier het gerecht.

Check it out!
Wisten jullie al dat onze website een seizoensfilter heeft? Zo kun je makkelijk en snel een stampgerecht kiezen wat past bij het seizoen. Ideaal! Al onze zomerstamppotjes vind je hier.

Categories: Blog

Author: Arthur