Zomerstop

Blog zomerstop_DEF

Voor de meeste van jullie is de zomervakantie inmiddels al aangebroken, ook voor ons is het bijna zo ver. Maar wij kunnen pas écht vakantie vieren op het moment dat we onze zomerse favorieten met jullie gedeeld hebben. Daarom zetten wij nog even kort een aantal stampotten op een rijtje die binnen een handomdraai op tafel staan. Smullen maar!

De absolute favoriet blijft voor ons de andijvie zomerstamppot!
Andijvie stamppot is zowel zomers als ’s winters een favoriet. In deze zomerse variant zorgt de zoete aardappel en de knapperige paprika voor het zomerse gevoel.
Ook lekker in de zomer: rauwe andijvie stamppot.

Voor de vegetariërs onder ons, hebben wij een heerlijke Vega stamppot met raapstelen en romeinse sla!
Een verassend gezonde en voedzame maaltijd die binnen no time op tafel staat. De vegetarische roerbakreepjes zijn een goede vleesvervanger en zorgen voor een goede bite.
Niet vegetarisch? Vervang de reepjes door spekjes!

Last but not least: Sla-ewrtenstamppot met zalm.
Een lekker fris en zomers potje, gevuld met onder andere tuinerwten en wilde zalm. Een heerlijk fris en licht stampgerecht dat bij uitstek in de zomermaanden een succes zal zijn.

Hebben jullie deze zomerse favorieten ook al geproefd? Check it out!

Voorlopig is dit het laatste blogbericht. Wij gaan nu, net als jullie, lekker vakantie vieren! Half augustus komen wij bij jullie terug met allerlei lekkere, nieuwe stampgerechten. Houd onze Facebook en website dus goed in de gaten!

Waar ga jij deze zomer naar toe? Laat het ons weten in de comments.

Enjoy summer!

Categories: Blog

Author: Arthur