Cuisine: Prei

Preistamppot met appel en slavink

Preistamppot met appel en slavink

Maak zelf preistamppot met appel en slavink. Dit preistamppot met appel en slavink recept is klaar in 35 min.

Prei stamppot

Prei stamppot

Prei is erg lekker en gezond. Maar wist je ook dat je van prei een stamppot kunt maken? Een prei stamppot wordt door veel mensen erg lekker gevonden. Je kunt de stamppot binnen een halfuur bereiden. Wanneer je zin hebt in prei, dan kan je er voor kiezen om een prei stamppot te maken. Je kunt allerlei ingrediënten aan de stamppot toevoegen, zodat je een eigen stamppot kunt maken.

Stamppot met Prei-roomkaas en kip

Stamppot met Prei-roomkaas en kip

Hollandse stamppot met gerookte kip, prei en roomkaas, verrukkelijk en perfect passend bij de lente. Een stamppot zoals je hem nog niet kent.

stamppot groene kool met prei en wortel

Stamppot groene kool met prei en wortel

Licht, zoetig en stevige Groene kool met prei en wortel. Een heerlijke smaken combinatie om je vingers bij af te likken!

Vitamines in winterkost
Een winterse stamppot bevat veel energievitamines, de B-vitamines. Maar dat is niet het enige. De vitamines B6, B11 en B12 zorgen ook voor een goede weerstand, net als vitamine A, C en D. Om fit de winter door te komen, is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Zo krijg je alle vitamines in voldoende mate binnen. Stamppot van groene kool met prei en wortel, boordevol wintervitamines

Stamppot prei met makreel

Stamppot van prei en makreel

Prei is lekker, gezond en ideaal voor in de stamppot! Je kunt de stamppot aanvullen met jouw favoriete stamppot ingrediënten, om hem helemaal naar je zin te maken. Zo gezegd, zo gedaan!

Gerookte makreel is al gaar, dus hoeft eventueel alleen maar even verwarmd te worden.

Stamppot prei met kalfsribben en pruimen

Stamppot prei met kalfsribben en pruimen

Stamppot prei met kalfsribben en pruimen is een recept dat Stamppot Maandag kenmerkt. Prei is erg lekker en gezond. Een boeiend recept dat je toch binnen een half uur weet te presenteren.