hutspot-knolselderij-koolhydraatarm

hutspot-knolselderij-koolhydraatarm

Hutspot knolselderij

    , ,   

oktober 13, 2016

Wie eens aardappelen wil vervangen door iets anders, kan dit recept mooi gebruiken. Door het gebruik van knolselderij in plaats van aardappelen, is het gerecht gelijk koolhydraatarm.

  • Kooktijd: 25 minuten
  • 25 minuten

    25 minuten

  • Personen: 2 personen

Ingrediënten

Knolselderij - 1 kilo (1 knol)

Peen - 500 gram

Ui - 500 gram

Nootmuskaat - theelepel

Peper en zout - naar smaak

Roomboter - 20 gram

Bereiding

Stap 1

Schil de knolselderij en snij hem in blokjes

Stap 2

Rasp de peen en snij hem in blokjes

Stap 3

Snij de uien in ringen

Stap 4

Doe de ingrediënten in een pan en vul deze met water totdat het net onder staat

Stap 5

Voeg een snufje zout toe en breng aan de kook

Stap 6

Kook zachtjes onder af en toe roeren voor ongeveer 15 minuten

Stap 7

Giet af, voeg de roomboter toe en stamp het tot een mooie hutspot

Stap 8

Voeg de kruiden toe

00:00

Voedingsinformatie

Serving Size2 personen