Sla-erw­ten­stamp­pot met zalm

Sla-erw­ten­stamp­pot met zalm

Sla-erw­ten­stamp­pot met zalm

  ,   

oktober 26, 2015

Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, aardappelen (kruimig), tuinerwten (extra fijn (450 g, diepvries)), wilde roze zalm.

  • Kooktijd: 30 minuten
  • 30 minuten

    30 minuten

  • Personen: 4

Ingrediënten

1.5 kg aardappelen (kruimig)

1 pak tuinerwten (extra fijn (450 g, diepvries))

1 blik wilde roze zalm (418 g)

1 beker crème fraîche (light Franse kruiden (205 g))

1 rode ui (zeer fijn gesnipperd)

1 zak veldsla (75 g)

Bereiding

Stap1

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar. Kook in een bodem water met zout de erwten in 5 min. beetgaar.

Stap2

Verwijder de graten en het vel van de zalm en verdeel de vis in stukken.

Stap3

Giet de aardappelen af, voeg de crème fraîche toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Schep er de ui, erwten, zalm en tot slot de veldsla door. Voeg peper en zout toe en serveer.

00:00