Boerenkoolstamppot – basisrecept
Boerenkoolstamppot. Een gerecht waar we elk jaar twee seizoenen lang naar uitkijken. Nu het oktober is, kan het eindelijk weer op tafel worden gezet. Onderstaand recept voor boerenkoolstamppot is een…
Boerenkoolstamppot. Een gerecht waar we elk jaar twee seizoenen lang naar uitkijken. Nu het oktober is, kan het eindelijk weer op tafel worden gezet. Onderstaand recept voor boerenkoolstamppot is een…
Een pastinaak wordt ook wel 'witte wortel' genoemd. Het is familie van de winterwortel, oftewel de winterpeen, maar bevat veel meer zetmeel. Over het algemeen wordt hij ook veel groter…
Andijvie is een superfood van eigen bodem. Gezond voor je lijf én voor het milieu dus. Deze groente is van maart t/m december in Nederland beschikbaar en is rijk aan…
Stap 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Bereid ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.…
Stap 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water in 20 minuten gaar. Maak de knolselderij schoon en snijd deze in blokjes en voeg…
Stap 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. verwarm ondertussen 2 el olie in een wok en roerbak…
Stap 1 Breng de aardappelen in water met zout aan de kook en kook ze in ca. 20 min. gaar. Giet ze af. Zet de pan terug op een laag…
Stap 1 Kerf de eendenborstfilets aan de vetkant ruitvormig in. Wrijf de ingekerfde kant in met vijfkruidenpoeder, zout en peper. Meng de tijm met de rode peper en knoflook. Bestrijk…
Stap 1 Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verwarm de zuurkool zachtjes 15 min. in het eigen vocht. Bereid intussen de rookworst volgens de…
Stap 1 Wrijf de rosbief in met zout en peper. Verhit in een braadpan de olijfolie. Bak de rosbief in 20 min. bruin en gaar. Stap 2 Verwarm de stamppot…