kerstreclames-2021-albert-heijn

Kerstreclames 2021: de bekendste supermarkten op een rijtje

Over iets meer dan een week is het weer kerst. En dat betekent dat er weer volop kerstreclames op de buis zijn. Stiekem genieten wij daar ontzettend van. Elk jaar weer vragen wij ons af wat de supermarkten er dit jaar weer van hebben gemaakt. Ook in 2021 is de belangrijkste boodschap: ‘denk met de feestdagen eens extra aan een ander’. Heb jij ze nog niet allemaal gezien? Bekijk dan hieronder de kerstreclames van de meest bekende supermarkten en geniet lekker met ons mee!

Albert Heijn – Het kleinste grootste liefdesverhaal

Bij het zien van deze reclame klonken er hier veel ahhh’s en ohhh’s. Wat een knap staaltje werk van de makers. Wat ons betreft een van de beste kerstreclames van dit jaar. Kijk zelf maar!

Jumbo –  Deze kerst wordt goud

Frank Lammers droomt van een grootse kerst, waarbij ongeveer heel Nederland is uitgenodigd. ;-). Een heerlijke feel good reclame waar iedereen blij van wordt. 

Plus – Goed eten is samen eten

De hoofdrol in deze kerstreclame, juf Mari, is hét voorbeeld van goed voor elkaar zorgen en altijd naar een ander omkijken. Vooral met de feestdagen. 

Dirk – Op Dirk kun je rekenen, ook tijdens de feestdagen

Dirk gaat door met waar het gebleven was. Al in meerdere eerdere reclames van deze supermarkt zagen we dat wanneer je bij Dirk je boodschappen doet, je geld overhoudt voor andere dingen.

En helemaal rond de feestdagen is dat natuurlijk extra prettig!

Aldi – Geweldige feestdagen hoeven niet duur te zijn

Bij de kerstreclame van de Aldi is de hoofdrol weggelegd voor een winkelkarretje, dat vrienden wordt met een mevrouw dat zijn ‘leven heeft gered’. Een mooi verhaal dat een glimlach op je gezicht bezorgt. 

Lidl – Luxe voor iedereen

In de kerstreclame van de Lidl wordt de boodschap ‘denk met de feestdagen eens extra aan een ander’ enorm duidelijk overgebracht. Doordat 2 kinderen de hoofdrol spelen, komt de situatie extra hard binnen.

Met deze reclame laat Lidl zien dat ook gezinnen die het financieel niet makkelijk hebben dit jaar kunnen genieten van een fijne kerst met luxe producten op tafel. 

De leukste kerstreclames

Stuk voor stuk zijn ze weer heerlijk om naar te kijken en geven ze je allemaal dat fijne kerstgevoel. De kerstreclame van de Albert Heijn en die van de Plus zijn toch wel onze favorieten dit jaar. 

Bij ons zit de sfeer er lekker in en wij kunnen dan ook niet wachten totdat de kerst begint. Eind volgende week is het zover. Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen, met veel liefde voor elkaar en vooral lekker (veel) eten. Heb je nog inspiratie nodig voor het kerstdiner? Een stamppotbuffet met verschillende stamppotten is altijd een goed idee. Bekijk onze recepten op de website van Stamppot maandag. Geniet ervan!

Advertentie
Bier, bier, bier en stamppot

Bier, bier, bier en stamppot

Wist je dat bier en stamppot heel goed samengaan? In deze blog vertellen we waarom en welke stamppotrecepten het lekkerst…
Alles over rookworsten!

Alles over rookworsten!

Rookworst is niet weg te denken bij een lekkere stamppot. Wat weet jij over rookworsten? En wat zijn de allerlekkerste…
Zomerse stamppot: 5 heerlijke recepten

Zomerse stamppot: 5 heerlijke recepten

Stamppot in de zomer is net zo lekker als een 'typische' winterstamppot. Ontdek op Stamppot Maandag de lekkerste recepten voor…