Recepten

Dagelijks bezoeken tientallen stamppotfans Stamppotmaandag.nl voor inspiratie voor een lekker stamppotgerecht. Tussen al deze stamppotfans zitten een aantal hobbykoks die zelf de lekkerste stamppotcreaties in elkaar zetten en zo nu en dan krijgen wij mail van hen met een buitengewoon lekker recept. Vandaag willen wij drie van deze hobbykoks in het zonnetje zetten en hun recepten ook met jullie delen!

Gemma (29), Creatief therapeut

Gemma maakt vaak stamppot klaar, maar laat de rookworst achterwege. Ze kookt weinig gerechten met vlees omdat haar man vegetarisch is. Ze deelde dit heerlijke recept voor een vegetarische stamppot met raapstelen en romeinse sla. Voor de vleeseter onder ons is het natuurlijk wel mogelijk om nog vlees toe te voegen aan deze stamppot.

 

Björn (27), journalist

Björn houdt van de ouderwetse stamppot, maar geeft er graag zijn eigen twist aan. Zo ook bij zijn ingestuurde recept, een Italiaanse spinaziestamppot. Met dit recept breng hij het zonnig Italië zelfs in de wintermaanden naar Nederland. Smullen maar!

 

Achmed (43), docent aardrijkskunde

Ook Achmed is een stamppotliefhebber en we ontvangen geregeld heerlijke recepten van hem. De stamppot rodekool met wortel is toch wel een van onze favoriete ingezonden recepten en deze verschijnt dan ook regelmatig bij ons op tafel! Dankjewel voor het insturen, Achmed.

 

Wil jij net als Gemma, Björn en Achmed jouw eigen creaties of lievelingsstamppot met ons delen? Stuur deze dan naar stamppotmaandag@gmail.com of via Facebook.

Advertentie
Tags
De perfecte hutspot verhoudingen & handige tips

De perfecte hutspot verhoudingen & handige tips

Ben je op zoek naar de beste hutspot verhoudingen en andere tips om je hutspot extra smakelijk te maken? Dit…
Kaiserschmarrn: de stamppot van Oostenrijk

Kaiserschmarrn: de stamppot van Oostenrijk

Kaiserschmarrn is een typisch Oostenrijks gerecht. In deze blog vertellen we je meer over de oorspong en het recept om…
Welk vlees bij stamppot andijvie? Onze tips! (+ vegetarische opties)

Welk vlees bij stamppot andijvie? Onze tips! (+ vegetarische opties)

Welk vlees bij stamppot andijvie? Ontdek de beste opties voor vlees bij andijvie en vegetarische alternatieven voor deze Hollandse klassieker!