Stampsport

We hakken ze in de pan!

Deze vrijdag gaan we het hebben over ballen! En nee, geen gehaktballen maar volleyballen! Al jaren ben ik, Jan Wijbe, actief in het volleybal. Tijdens mijn studententijd speelde ik bij studentenvereniging Kroton (www.kroton.nl) in Groningen. Na mijn afstuderen ben ik overgestapt naar Exstudiantes (www.exstudiantes.nl).

Exstudiantes is een overkoepelende stichting waaronder verenigingen actief zijn op het gebied van zaalvoetbal (Groningen, Utrecht, Amsterdam en Zwolle) en volleybal (Groningen). Exstudiantes richt zich op afgestudeerden. Zelf speel ik in het volleybalteam (http://volleybal.groningen.exstudiantes.nl/) in Groningen. Daarnaast ben ik secretaris van de landelijke vereniging.

Op korte termijn gaat mijn team spelen in shirts met een heel leuke opdruk, die van Stamppotmaandag!

Stamppotmaandag komt op de shirts met dank aan The Freshmakers (www.thefreshmakers.nl).  Zij zijn de sponsor, maar staat hun logopositie af aan stamppotmaandag.

Tags
Inhoudsmaten voor recepten: een handig overzicht

Inhoudsmaten voor recepten: een handig overzicht

In kookboeken en op kookwebsites worden vaak verschillende inhoudsmaten voor recepten gebruikt om de juiste hoeveelheden aan te duiden. Zo…
Stamppot in de zomer - Heerlijke zomerse stamppotrecepten

Stamppot in de zomer - Heerlijke zomerse stamppotrecepten

Wanneer het in de zomer warm is, hebben veel mensen minder zin in (warm) eten. Vaak eten we dan iets…
Statiegeld: nu ook op kleine plastic flesjes

Statiegeld: nu ook op kleine plastic flesjes

We starten deze eerste maandag van juli met fijn nieuws op het gebied van duurzaamheid. Sinds afgelopen donderdag, 1 juli…