Terugblik

2016 loopt bijna ten einde en hoewel het een goed jaar was voor Stamppotmaandag, kijken we uit naar 2017. Om het jaar afsluiten kijken we graag samen met jullie terug op een mooi 2016. Hieronder de top 5 blogposts van afgelopen jaar en een van onze favoriete mijlpalen!

#1 blogpost: Aardappelhacks https://www.stamppotmaandag.nl/blog/aardappelhacks/

In deze blogpost geven we je twee nieuwe manieren om je aardappelen te schillen. Of je ze ook echt gaat gebruiken, is aan jou!

#2 blogpost: Stamppot met bier https://www.stamppotmaandag.nl/blog/stamppot-met-bier/

Stamppotten zijn heerlijk, maar wist je dat je ze ook kunt combineren met bier? In deze blogpost legt biersommelier Fiona de Lange uit hoe je dit het beste doet!

#3 blogpost: Wie is wie? https://www.stamppotmaandag.nl/blog/wie-is-wie/

We krijgen vaak de vraag wie Arthur en Jan Wijbe nou eigenlijk zijn. In deze blogpost leggen we dat uit. Mét foto.

#4 blogpost: Buitenlandse stamppotjes https://www.stamppotmaandag.nl/blog/buitenlandse-stamppotjes/

In Nederland kennen we de stamppot allemaal. In andere landen zijn mensen vaak minder bekend met dit gerecht. Toch bestaan er in verschillende landen gerechten die wel erg veel lijken op onze geliefde stamppot!

#5 blogpost: Licht verteerbaar https://www.stamppotmaandag.nl/blog/licht-verteerbaar/

Soms is het fijn om een maaltijd te eten die iets minder zwaar op de maag ligt. Vooral na de feestdagen hebben wij van Stamppotmaandag hier wel behoefte aan. In deze blog geven we jou tips voor een smakelijke en licht verteerbare stamppot moet stoppen.

Mijlpaal

In korte tijd wisten wij aan het begin van 2016 de 500 Facebook-volgers te bereiken. En zo vlak voor het einde van het jaar behaalden we vorige week al de 1500 volgers! Ook Instagram loopt inmiddels als een zonnetje! Volg jij ons al op Facebook en Instagram?

We hopen jullie in 2017 opnieuw te kunnen verrassen met lekkere recepten en leuke blogposts!

Tags
Stamppot uit de losse pols: deze hoeveelheden heb je nodig

Stamppot uit de losse pols: deze hoeveelheden heb je nodig

Ben jij een creatieveling in de keuken en bedenk je het liefst zelf je gerechten? Dan loop je er waarschijnlijk…
Kliekjes: zo voorkom je dat je onnodig eten weggooit

Kliekjes: zo voorkom je dat je onnodig eten weggooit

Kliekjes, een mooi woord dat eigenlijk niets anders betekent dan de overgebleven restjes van reeds bereide maaltijden. De meeste mensen…
Moussaka: de 'stamppot' van Griekenland

Moussaka: de 'stamppot' van Griekenland

In de categorie ‘De stamppot van…‘ lichten we een lekker recept uit van een ander land dan Nederland. De ene…