An­dij­vie­stamp­pot met to­maat en ra­dic­chio

An­dij­vie­stamp­pot met to­maat en ra­dic­chio

Andijviestamppot maar dan net even anders met tomaat, radicchio en rode pesto.

Stap 1

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Bereid ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Verwarm de melk in een steelpan.

Stap 3

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn of doe ze in de pureeknijper. Voeg de melk en stamppotmix toe. Verwarm 2 min. al roerend op hoog vuur. Roer de pesto erdoor. Bestrooi de stamppot met de pijnboompitten en serveer met de worst.

1.2 kg kruimige aardappel
1 Gelderse rookworst (350 g)
40 g pijnboompitten
100 ml volle melk
600 g stamppotmix andijvie met tomaat en radicchio (zak à 300 g)
125 g verse rode pesto (bakje à 125 g)

Close Menu