Pittig stamppotje met tofureepjes

Pittig stamppotje met tofureepjes

Overheerlijk pittig stamppotje met tofureepjes

Stap 1

Schil de aardappels, kook ze in 20 minuten gaar en giet ze af.

Stap 2

Was en snijd de paksoi in reepjes. Halveer de peper in de lengte en verwijder zaadlijsten en zaadjes. Snijd in dunne reepjes, snijd de lente-ui in ringetjes en hak de pinda’s grof.

Stap 3

Breng de Original Fresh met de boter tegen de kook aan. Giet het bij de aardappels en stamp ze grof. Schep de paksoi erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Bak de tofureepjes goudbruin en krokant in de vloeibare margarine en bak de peper en lente-ui mee. Schep de reepjes over de stamppot en bestrooi met pinda’s en koriander. Besprenkel met sojasaus.

1
2 kg kruimige aardappels
2 kroppen paksoi
1 rode peper
2 lente-uitjes
1 handje ongezouten pinda’s
ca. 150 ml Alpro Original Fresh
1 el roomboter
peper en zout
Alpro tofureepjes
licht gekruid
Alpro Keuken
vloeibare margarine
1 bosje koriander
4 el lichte sojasaus

Close Menu