Samenwerken

Laten we samen aan de kook gaan!

Hallo stamppotliefhebber,

Wat leuk dat je overweegt om samen te werken met Stamppotmaandag! Bij ons draait alles om het vieren van de heerlijke wereld van stamppot.

Waarom samenwerken met stamppotmaandag?

Met een flink groeiend aantal bezoekers hebben we een toegewijde groep stamppotliefhebbers en thuiskoks opgebouwd die graag nieuwe smaken en ideeƫn willen ontdekken. Ons publiek verlangt naar authentieke, heerlijke en creatieve stamppot recepten.

Manieren waarop we kunnen samenwerken

We staan open voor verschillende samenwerkingsideeƫn, waaronder:

  1. Gesponsorde Advertorials: Laten we boeiende content creƫren die jouw merk of product in onze stamppotwereld belicht.
  2. Advertenties: Promoot jouw product of dienst via display-advertenties op onze website.
  3. Creatieve Samenwerkingen: Heb je een uniek idee in gedachten? Laten we praten! We zijn enthousiast over creatieve en leuke samenwerkingen die aansluiten bij ons publiek.
Samenwerken met Stamppotmaandag

Neem contact met ons op

Als je net zo enthousiast bent over stamppot als wij en een samenwerking wilt verkennen, neem dan contact met ons op via arthur@arthuraugustijn.nl. Laten we samen iets geweldigs in de keuken bereiden!

Sluit je bij ons aan om de vreugde van stamppot te verspreiden en foodies te inspireren om nieuwe smaken te proberen. Samen kunnen we een stamppotsensatie creƫren!

Stamppotmaandag staat ingeschreven bij de KVK onder nummer 01167621.

Eerdere samenwerkingen

We hebben het genoegen gehad om samen te werken met geweldige partners in het verleden. Een hoogtepunt was een verrukkelijk stamppotbuffet op de Jaap Edenbaan in samenwerking met ASR. Het was een groot succes, en we houden van het bedenken van inventieve ideeƫn zoals deze!

Daarnaast zijn wij, Arthur en Jan Wijbe, verschenen in het magazine van supermarkt Coop. Het is duidelijk dat onze passie voor stamppot wordt erkend.

Wil je Jan Wijbe en Arthur beter leren kennen en ontdekken hoe Stamppot Maandag is ontstaan? Kijk dan op deze pagina.Ā