Pexels-vaderdag-stamppot-maandag

Vaderdag: de leukste kado’s voor een echte keukenprins

Aanstaande zondag, 19 juni 2022, is het weer vaderdag. Tijd om alle vaders eens flink in het zonnetje te zetten. Is jouw vader een echte keukenprins, of misschien wel de Master of Barbeque? Dan maak je hem ongetwijfeld blij met een van onderstaande kado’s. Weet jij al wat je jouw vader of partner zondag gaat geven?

Vlees grillen zonder barbecue

vaderdag-kado-spm

Is het geen weer om te gaan barbecueën, hebben jullie thuis geen plek voor een echte barbecue of heb je haast maar wil je toch de smaak van gegrild vlees proeven? Dan is deze contactgrill van George Foreman ongetwijfeld een succes.

Met deze handige grill kun je eenvoudig en supersnel vis en vlees bereiden. Binnen 6 minuten staat er een heerlijke maaltijd op tafel en de grill is daarna in 1 veeg schoongemaakt.

Leren keuken-/barbecue-schort

vaderdag-kado-schort

Dit stoere schort is gemaakt van echt leer. Hiermee staat jouw vader of partner straks als een echte professional (stamppot) te koken of te barbecueën.

Zelf bier brouwen

vaderdag-kado-bier-brouwen

Echte mannen maken hun bier zelf. Maak je vader daarom blij met dit toffe Bierbrouwpakket van Brew Monkey. 

Een (nieuwe) stamppotstamper

vaderdag-kado-stamppot-stamper

Wordt er veel gestampt bij jullie thuis? Dan kan het geen kwaad om eens kritisch naar de oude stamppotstamper te kijken. Doet hij het nog goed? Is hij ergonomisch? Is hij praktisch? Gaat het snel? Zit hij regelmatig in de vaatwasser en kan er wel een tweede bij?

Deze stamppot stamper is gemaakt van duurzaam RVS en plastic waardoor hij lang meegaat en geschikt is voor de vaatwasser. De horizontale handgreep en het ergonomische design zorgen ervoor dat hij lekker in de hand ligt en je veel neerwaartse kracht kunt uitoefenen op de aardappelen. Hierdoor ben je veel sneller klaar met het pureren dan met andere stamppot stampers. 

Barbecue kookboek voor Vaderdag

Vaderdag-kado-bbq-boek

Boeken doen het altijd goed. En als het dan ook nog eens een stoer boek is, waar vader heerlijk uit kan koken, dan maak je iedereen thuis blij. Hieronder een aantal suggesties:

Barbecue & Bier – Guido Schmelich

Vuur & Rook World’s Best BBQ – Martijn Schimmel

Smokey Godness Summetime BBQ – Jord Althuizen

Vegetarische BBQ – Steven Raichlen

Simple Smart BBQ – Julius Jaspers

Wil jij je vader op Vaderdag liever niet zelf laten koken, maar hem verwennen met een heerlijke maaltijd? Kijk dan eens tussen onze lekkere stamppotrecepten. Hier maak je iedere man blij mee. Fijne Vaderdag!

Advertentie
10 lekkere boerenkool recepten

10 lekkere boerenkool recepten

Boerenkool is niet alleen erg gezond (hallo superfood!) maar ook nog eens erg lekker én veelzijdig. Dit zijn de lekkerste…
Hoelang moet hutspot koken? Onze tips & lekkere hutspotrecepten

Hoelang moet hutspot koken? Onze tips & lekkere hutspotrecepten

Hoelang moet hutspot koken om te zorgen dat hij perfect gaar en smaakvol is? Check deze blog voor het antwoord…
Overzicht inhoudsmaten voor recepten

Overzicht inhoudsmaten voor recepten

Ben jij ook altijd in de war wanneer het gaat om inhoudsmaten voor recepten? Op Stamppot Maandag vind je nu…