Pexels-shirtsponsor-exstudiantes-stamppotmaandag

Stampsport – Shirtsponsor van Exstudiantes

Naast van lekker en gezond eten, houden wij ook van bewegen. Zo is Jan Wijbe al jaren actief in het volleybal. Momenteel is dat bij Exstudiantes, waar wij inmiddels trotse shirtsponsor van zijn.

Alumni sportclub Exstudiantes

Exstudiantes is een overkoepelende stichting met verenigingen in verschillende takken van sport in grotere steden. Momenteel zitten er diverse sportverenigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

Op dit moment betreft het de sporten volleybal en zaalvoetbal, maar de alumni sportclub heeft als doel dit verder uit te breiden.

Sportvereniging Exstudiantes richt zich op afgestudeerden. Wanneer je tijdens je studie bij een studentenvereniging hebt gesport, kan de stap naar een ‘gewone club’ wat heftig zijn zodra je bent afgestudeerd. Vandaar dat Exstudiantes in het leven is geroepen: lekker sporten met mensen die allemaal in ‘hetzelfde schuitje’ zitten.

En Jan Wijbe is het levende bewijs dat je nog jáááren na je afstuderen lekker bij deze gezellige sportvereniging kunt blijven sporten.

Volleyballer, secretaris en shirtsponsor

Jan Wijbe speelt in het volleybalteam van Exstudiantes in Groningen. Daarnaast is hij secretaris van de landelijke vereniging. Tot slot is hij met Stamppotmaandag ook nog eens shirtsponsor van zijn eigen team.

Van gehaktballen naar volleyballen

Dat Jan Wijbe een held is in alle ballen hooghouden is een feit. Gehaktballen, speelgoedballen, werkgerelateerde ballen of volleyballen, hij draait er zijn hand niet voor om. Met dank aan The Freshmakers (waar Stamppotmaandag onderdeel van is), speelt zijn volleybalteam nu al geruime tijd in shirts met de leukste opdruk van Groningen; die van Stamppotmaandag.

The Freshmakers is officieel de shirtsponsor van het volleybalteam van Exstudiantes, maar staat zijn logopositie met liefde af aan Stamppotmaandag.

Onlangs (seizoen 2021-2022) is het sponsorcontract van Stamppotmaandag met 3 jaar verlengd. De komende periode kun je de volleyballers dus nog in prachtige shirts zien spelen! 
Kom jij Jan Wijbe binnenkort aanmoedigen? We hakken ze de pan in!

Advertentie
Zuurkool invriezen én ontdooien: onze tips!

Zuurkool invriezen én ontdooien: onze tips!

Verse zuurkool over? Zuurkool invriezen is zo gedaan! In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je zuurkool…
Stamppot opwarmen in de oven: onze tips!

Stamppot opwarmen in de oven: onze tips!

Nooit meer droge of plakkerige stamppot! Ontdek de beste methode voor stamppot opwarmen in de oven. Geniet van een heerlijke,…
Aardappelen koken met schil: onze tips

Aardappelen koken met schil: onze tips

Aardappelen koken met schil: eenvoudig, smaakvol & gezond! Leer hoe je in een handomdraai aardappelen met schil kookt. Geniet van…