Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C, gasovenstand 6). Maak de puree zoals aangegeven op de verpakking en schep 2/3 van de geraspte kaas door de puree. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes en de wortel in kleine stukjes.
Stap 2
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de champignons en de wortel mee. Verhit de margarine in een andere pan en fruit daarin de ui en de knoflook. Bak de zuurkool even mee.
Stap 3
Voeg aan het gehaktmengsel 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Stap 4
Vul een ovenvaste schaal met een laagje puree, de zuurkool en de saus en strooi de rest van de geraspte kaas erover.
Stap 5
Zet de schaal 25 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin en knapperig is.
Eet smakelijk!
Deel je recept met ons via #stamppotmaandag!