Hutspot met zoete aardappel

Hutspot met zoete aardappel

Deel je recept met ons via #stamppotmaandag!

Stap 1
Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Maak de winterpenen schoon en snijd deze ook in stukken.


Stap 2
Zet een pan water op (met het bouillonblokje) en kook de aardappels en winterpenen circa 12-14 minuten. Snijd ondertussen een ui in halve ringen en voeg deze 5 minuten voordat de aardappels klaar zijn, toe aan de pan. Giet vervolgens de pan af en bewaar een klein beetje kookvocht.


Stap 3
Stamp de wortels, zoete aardappels en de ui met een aardappelstamper. Voeg vervolgens de rucola en een handje pijnboompitten toe en meng alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met een snufje zwarte peper.


Eet smakelijk!

Deel je recept met ons via #stamppotmaandag!

4 zoete aardappels
2 winterpenen
1 ui
1 bouillonblokje (groenten)
50 gr rucola
handje pijnboompitten
snufje peper
klein beetje kookvocht van de aardappels

Close Menu