Hete bliksem
Hete bliksem is een oud Hollands gerecht dat meestal bestaat uit aardappel, appel en ui. Vaak wordt het geserveerd met (rook)worst en/of spekjes. De naam 'Hete bliksem' is meteen een…
Hete bliksem is een oud Hollands gerecht dat meestal bestaat uit aardappel, appel en ui. Vaak wordt het geserveerd met (rook)worst en/of spekjes. De naam 'Hete bliksem' is meteen een…
Dit heerlijke recept voor spinaziestamppot is met ons gedeeld door een stamppotfan: Hilda Schuitema. Zij noemt zichzelf een 'uit de losse pols koker'. Neem de hoeveelheden uit dit recept dus…
Hoe vaak staat er bij jou knolselderij op het menu? Omdat deze groente een beetje in de vergetelheid is geraakt, wordt het ook wel een 'vergeten groente' genoemd. De knolselderij…
Hachee: Stap 1Snijd het vlees in flinke dobbelstenen. Snipper de uien grof. Stap 2Verhit de boter in een braadpan en laat de blokjes vlees rondom bruin bakken. Stap 3Laat de…