Pinksteren stamppot van spruitjes en geitenkaas

Lekker recept voor de tweede Pinksterdag!

Stap 1
Kook de aardappelen in 15-20 minuten gaar en kook de spruitjes in 8-10 gaar in ruim kokend water. Giet beide af. Stamp de aardappelen.


Stap 2
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de ui 3 minuten Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuten mee.


Stap 3
Snijd de geitenkaas in stukjes. Hak de noten grof. Voeg de spruitjes en het uimengsel toe aan de aardappelpuree en stamp grof. Voeg de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Warm nog even door.


Eet smakelijk!

Deel je recept met ons via #stamppotmaandag!

1.5 kg iets kruimige aardappelen
900 g spruitjes
1 ui
3 tenen knoflook
3 el olijfolie
150 g geitenkaas (Bettine Blanc 58+)
150 g notenmelange
½ tl nootmuskaat
½ tl kaneel