Stamppot Rucola met kipkrokantjes

Stamppot Rucola met kipkrokantjes

Er gaat niets boven een Hollandse stamppot! Je kunt eindeloos variëren met ingrediënten en deze variatie is absoluut een aanrader! Probeer ook een rucola stamppot, een heerlijke hap voor in het voorjaar die binnen no-time op tafel staat.

Stap 1

Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar.

Stap 2

Verhit de helft van de vloeibare margarine in een koekenpan. Bak de kipkrokantschnitzels in ca. 6 min. goudbruin en knapperig.

Stap 3

Verwarm de melk in een steelpan of magnetron.

Stap 4

Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot een puree. Schep de rucola en de tomaatjes door de puree. Breng op smaak zout en peper.

Stap 5

Verdeel de rucolastamppot over de borden en leg de kipkrokantschnitzel erbij.

1 kg aardappelen
50 ml boter
4 kipkrokantschnitzels
125 ml melk
150 g rucola
8 zongedroogde tomaatjes op olie
zout en peper naar smaak

Close Menu